Trajnim & Praktikë

ROI Academy është qendër e trajnimeve profesionale, e fokusuar në përgatitjen e pjesëmarrësve me shkathtësi të avancuara praktike në profesionet më të kërkuara aktualisht në tregun vendor dhe ndërkombëtar të punës.

APLIKO TANI

Trajnim & Praktikë

ROI Academy është qendër e trajnimeve profesionale, e fokusuar në përgatitjen e pjesëmarrësve me shkathtësi të avancuara praktike në profesionet më të kërkuara aktualisht në tregun vendor dhe ndërkombëtar të punës.

APLIKO TANI

Trajnim & Praktikë

1,500+ studentë të certifikuar në vetëm 2 vite.

Fizikisht dhe Online

Trajnimet mbahen në kohë reale fizikisht dhe online.

Zhvillim Profesional

Njohuri dhe konsulencë të vazhdueshme për punë.

Merrni informata të detajuara mbi trajnimet

Social Media, SEO, Google Ads & Email Marketing, Canva, etj.
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator,  Web Design, Branding, etj.
HTML5, CSS, Javascript, Web Development, UX & UI, etj.

Web Security, App Security, Software Security, Penetration Testing, etj.

Python Basis, App & Web Development, Software Development, Testing, etj.

JAVA Basis, Web Development, Backend Development, App Development, etj.

Adobe Premiere PRO & Aftereffects, Video Creation & Editing, etj.

Mobile APP for IOS and Android, Design & Development, etj.

Trajnim

Ne ofrojmë trajnim intensiv njëmujor, i cili është i destinuar për përgatitjen e pjesëmarrësve nga themeli i profesionit.

Praktikë

Ne ofrojmë praktikë njëmujore në njërën nga kompanitë tona partnere. Praktika kryhet në klientë dhe punë reale.

Our Operating Team

Arb Abdyli

Founder & CEO

Është ndërmarrës i cili ka nën udhëheqje disa biznese të suksesshme në fushën e teknologjisë informative brenda dhe jashtë Kosovës.

Fatbardhë Kiqina

Chief Operating Officer

Është eksperte e komunikimit më shumë se 7 vite përvojë pune në PR, Marketing Digjital dhe mësimdhënie në nivel akademik.

Venera Zymberi

Chief Financial Officer

Është eksperte në fushën e financave me përvojë pune afro 14 vjeçare në pozita dhe institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.

Fjolla Rafuna

Manager for Albania

Është koordinatore e qendrës së ROI Academy në shtetin e Shqipërisë, si dhe menaxhere e marketingut në kompaninë Sharp Group.

Arta Qerimi

Manager for North Macedonia

Është e diplomuar në fushën e Marrëdhënieve me Publikun dhe ka përvojë në projekte e aktivitete të shumta për fuqizimin e të rinjve.

Egzona Kurhasku

Manager for Kosovo

Studion në fushën e gazetarisë, kurse është edhe pjesë e kompanisë Sharp Group, si zyrtare për marketing digjital dhe PR.

Fiona Celina

Marketing Manager

Është duke punuar aktualisht si menaxhere e marketingut në ROI Academy, si dhe zyrtare e marketingut digjital në Sharp Group.

Leart Sopi

Designer

Ka diplomuar në Shkenca Kompjuterike, kurse është profilizuar në fushën e dizajnit grafik. Aktualisht është dizajner grafik edhe në Sharp Group.

Our Training Team

Milot Reqica

Graphic Design Trainer

Milot Reqica është dizajner grafik dhe web designer me përvojë 6 vjeçare. Është themelues dhe CEO i kompanisë M Creative.

Shyhrete Buzaku

Web Development Trainer

Është inxhiniere e softuerit me përvojë 5 vjeçare në fushën e programimit. Aktualisht është pjesë e kompanisë Sogody, si dhe trajnere e programimit.

Valon Canolli

Cyber Security Trainer

Është ekspert dhe inxhinier me aftësi të larta për siguri kibernetike, i pajisur me njohuri të thella të sistemeve të TI-së.

Erjona Miftari

Python Trainer

Erjona Miftari është inxhiniere softueri me përvojë 5 vjeçare në programim. Aktualisht është pjesë e kompanisë Starlabs, si Python Team Leader.

Lavdim Gërguri

Video Animation Trainer

Digital Marketing is one of the fastest-growing professions in the world, so this training and certification will increase your market value.

Liburna Kuqi

Java Trainer

Është zhvilluese softueri në kompaninë “Butler Hospitality”, me bazë në SHBA. Ajo është njohëse e disa gjuhëve programuese.

Arb Abdyli

Digital Marketing Trainer

Është ekspert i marketingut digjital me përvojë pune 7 vjeçare. Punoi me qindra klientë vendorë e ndërkombëtarë.

Fatbardhë Kiqina

PR & Media Relations Trainer

Është eksperte e komunikimit më shumë se 7 vite përvojë pune në PR, Marketing Digjital dhe mësimdhënie në nivel akademik. ​

Studentët tanë flasin për ROI Academy

KUSH JEMI NE?

ROI Academy është qendër e trajnimeve profesionale, e specializuar në përgatitjen e pjesëmarrësve me njohuri praktike në secilin trajnim,   tërësisht të bazuara në kërkesat e tregut aktual vendor dhe ndërkombëtar të punës.
Konform kërkesave të vazhdueshme, ne jemi zgjeruar dhe po vazhdojmë të zgjerohemi me trajnime në fushën e teknologjisë informative dhe jo vetëm, duke e shtrirë ekspertizën në dhjetëra trajnime, si: Marketing Digjital, Dizajn Grafik, Video Animation, Video Editing, Web Development, Python, Java, Siguri Kibernetike, Mobile App Development, etj.
Pas përfundimit të çdo trajnimit, pjesëmarrësit fitojnë mundësinë që të fitojnë shkathtësi të nivelit më të lartë përmes praktikës profesionale, e cila ofrohet në njërën nga kompanitë tona partnere, përmes kryerjes së projekteve reale nën mentorimin e vazhdueshëm të trajnerëve.
Cilësia është ajo që tani e dy vite na ka garantuar rritjen konstante dhe ne jemi përpjekur vazhdimisht që rritjen e numrave ta përkthejmë në rritje të shumëllojshmërisë në përzgjedhje, për të ofruar mundësi sa më të shumta për pjesëmarrësit.
Deri tani formimin e tyre profesional ia kanë besuar ROI Aacademy mbi 1,500 persona të grupmoshave dhe profesioneve të ndryshme nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Presheva, Medvegja, Plavës dhe Gucisë. Kurrikulat tona janë të përshtatura 100% në sistemin e mësimit ‘Learning by Doing’, ku çdo gjë që mësohet praktiktohet aty për aty.
Atë që ne e konsiderojmë si një nga arritjet më të larta në secilin trajnim është fakti që në secilën fushë kemi pasur të rinj që, nga Evropa dhe SHBA kanë përfunduar trajnime online dhe tashmë janë sistemuar me shumë sukses në tregun e punës.
Ajo se çfarë jemi munduar ta realizojmë si ROI Academy është që vazhdimisht t’i ndjekim trendet dhe t’i përditësojmë pjesëmarrësit me zhvillimet e fundit në botën e TIK-ut, veçanërisht në fushat tona të ekspertizës, për të cilat edhe ofrojmë trajnime. Në formë shumë unike, aktualisht trajnimet i kemi të kombinuara në formatin fizik dhe online të mësimit, me nivelin e njëjtë të angazhimit dhe cilësisë.

Rrugëtimi ynë me studentët nuk përfundon pas dy muajsh, por vazhdon derisa pjesëmarrësit të jenë 100% të gatshëm për tregun e punës, si dhe duke i mbështetur vazhdimisht në të gjitha etapat deri tek punësimi.