REGJISTROHUNI TANI DHE PËRFITONI 20% ZBRITJE!

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

APLIKONI TANI DHE PËRFITONI NJOHURI, CERTIFIKIM DHE PRAKTIKË ME PAGESË

Testimonials

TË TJERËT PËR NE

BOOST YOUR KNOWLEDGE,
PRACTICE IT AND
IMPLEMENT IT

PARTNERËT

Ne kemi dhjetëra kompani partnere me të cilat kemi marrëveshje bashkëpunimi për pranimin  e studentëve tanë në praktikë profesionale me pagesë.

Subscribe

Për të qenë të informuar për trajnime, oferta dhe mundësi të reja, abonohuni më poshtë:

  • 046 180 194
  • info@roiacademy.net
  • Pristina

TRAINING CENTER

RRETH NESH
KONTAKTI
BLOG