Ne ofrojmë Trajnim, Certifikim dhe Praktikë

offer

Trajnim

Trajnimet ju ndihmojnë që të merrni njohuri mbi fushën tuaj të interesit konform kërkesave dhe nevojave të tregut aktual të punës. 

Certifikim

Pas përfundimit me sukses të trajnimit, ju do të certifikoheni si njohës i fushës për të cilën e keni kryer trajnimin dhe do ta keni shumë më të lehtë qasjen në tregun e punës.

Praktikë

Faza e trajnimit finalizohet me praktikimin e njohurive të fituara, e që bëhet përmes praktikës me pagesë dhe me mundësi punësimi, që mundësohet nga ROI Academy dhe partnerët.

Trajnohu pËr t'u bËrË ekspert

Testimonials

TRAINING CENTER

RRETH NESH
KONTAKTI
BLOG

LINKS

HOME
TRAJNIMET
CYBER SECURITY
DIGITAL MARKETING
WORDPRESS