Sale!

Python Training

120.00

Python është gjuha me rritjen më të shpejtë në nivel global dhe me pagat më të larta në fushën e programimit.

Të trajnoheni për këtë gjuhë programuese do të thotë të përgatiteni për të qenë të pakonkurrencë dhe me potencial shumë të madh për t’u sistemuar në tregun vendor apo ndërkombëtar të punës.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Python Training”

Your email address will not be published. Required fields are marked *