Digital Marketing Training

50.00

Të bëheni pjesë e trajnimit për Marketing Digjital do të thotë të jeni të përditësuar dhe të bëheni specialistë të njërit nga profesionet më të kërkuara në tregun vendor dhe ndërkombëtar të punës.

Duke u trajnuar në ROI Academy, do të perfeksiononi fushat:
– Menaxhim i Rrjeteve Sociale
– SEO
– Google Ads
– Email Marketing

Me përfundimin e trajnimit merrni certifikatë, filloni punen praktike, merrni reference pune dhe përfitoni konsulencë të vazhdueshme nga trajnerët dhe stafi i ROI Academy.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Digital Marketing Training”

Your email address will not be published. Required fields are marked *