Informohuni me shume rreth trajnimit per

Trajnime & Praktikë

Digital Marketing is one of the fastest-growing professions in the world, so this training and certification will increase your market value and prepare you for a successful career in digital marketing

Digital Marketing

Graphic Design

Python

Web Development

Cyber Security

Java

Trajnime & Praktikë

1,500+ studentë të certifikuar në vetëm 2 vite

Fizikisht dhe Online

Trajnimet mbahen ne kohe reale fizikisht dhe online

Zhvillim Profesional

Njohuri dhe konsulence te vazhdueshme per pune

Eksploroni trajnimet te cilat jemi duke i ofruar tani

Digital Marketing

– Social Media Marketing
– SEO
– Google Ads
– Email Marketing
– Strategy & Planning

Dizajn Grafik

– Adobe Photoshop
– Adobe Illustrator
– Logo Design
– Web Design
– Branding

Python

– Python Basis
– App Development
– Web Development
– Software Development
– Testing

Web Development

– HTML5
– CSS
– Javascript
– Web Development
– UX & UI

Cyber Security

– Web Security
– App Security
– Software Security
– System Administration
– Penetration

JAVA

– JAVA Basis
– Web Development
– Backend Development
– App Development
– Testing

Fizikisht & Online

Digital Marketing is one of the fastest-growing professions in the world, so this training and certification will increase your market value and prepare you for a successful career in digital marketing Digital Marketing is one of the fastest-growing professions in the world, so this training and certification will increase your market value and prepare you for a successful career in digital marketing Digital Marketing is one of the fastest-growing professions in the world, so this training and certification will increase your market value.

×
×

Cart